IMG 8350

Ontmoet mij

Met een achtergrond in marketing en communicatie werkte ik meer dan twintig jaar in het internationale bedrijfsleven, voornamelijk op het gebied van duurzaamheid en social investment.

Sinds 2010 heb ik veel mensen, individueel of in teamverband, begeleid om waar gewenst beweging te creëren. Ik help mensen te kijken voorbij oude denkbeelden, patronen en veilige comfortzones.

Ik ben blij als klanten mij na afloop van coaching laten weten dat ze zichzelf beter hebben leren kennen en van daar uit goede keuzes maken. Ik ben blij als mensen in alle kwetsbaarheid durven kijken naar hun eigen kern met alle mooie en ook minder mooie kanten.
Ik ben blij als ik mensen zie groeien in hun kracht en zelfvertrouwen, weten waar hun grenzen liggen en weten wat hen gelukkig maakt. 

Klanten omschrijven mij als empathisch, no-nonsense, inhoudelijk scherp, bekrachtigend, respectvol confronterend en doortastend. Ik houd niet van een standaardaanpak, maar sluit aan bij wat jij nodig hebt om te kunnen groeien. In alle rust en zonder oordeel. 

Ik ben opgeleid in NLP, systemisch werk en mBIT (Multiple Brain Integration Techniques). Daarnaast maak ik gebruik van veel verschillende oefeningen en methodieken waaronder het Enneagram. Ook zet ik mijn ervaring vanuit bedrijfsleven om in praktische handvatten en tips. 

Petra van Rijn

Bel of whatsapp mij voor een kennismakingsgesprek.

Bekijk mijn profiel op LinkedIn.

e-mail