Fantasy gd44459e35 1280

Ont-moet jezelf

In de hectiek van alledag nemen we doorgaans weinig tijd om stil te staan bij wie we zijn en wat we willen. Tijdens de coaching help ik je om dat in alle rust te doen. In korte, krachtige trajecten afsgestemd op jouw wensen en doelen.

Rust     Ruimte    Reflectie 

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. Tijdens de coaching kijken we vooral naar de diepere lagen onder jouw gedrag. Wat drijft jou? Waar word je blij van? Waar komen irritaties vandaan?  Welke overtuigingen beperken jou?

Als je jezelf echt leert kennen, begrijpt wat jou belemmert en ineffectieve gedragspatronen durft los te laten, creëer je ruimte voor nieuwe inzichten en nieuwe keuzes.  Ik help jou die ruimte zo in te vullen dat jeouw potentieel ten volle benut kan worden. Dat brengt je rust.

Resultaat

Mijn trajecten zijn kort, krachtig en gericht op resultaat. Ik houd je een spiegel voor en geef inzichten; jij zet de stappen. Jouw investering in tijd en energie is net zo belangrijk als de mijne om de gewenste veranderingen daadwerkelijk door te voeren.

Mijn klanten noemen als belangrijkste resultaat dat zij zichzelf, hun drijfveren en belemmeringen goed hebben leren kennen en daardoor sterker staan.  

Stap uit je schaduw...

... en je komt verrassingen tegen. Bij jezelf of bij de mensen met wie je samenwerkt. Ik coach zowel individuen als (kleine) teams.

Hoe

Bespreken van gedrag, patronen, schrijfoefeningen, jouw waarden, Multiple Brain Integration, systemisch werken, persoonlijkheidstyperingen en NLP-technieken… ik beschik over veel methodieken. Jouw vraag en doel is leidend en we doen wat jou helpt om het gewenste resultaat te bereiken. Ik vraag door tot de kern en houd je een spiegel voor zodat je open en eerlijk naar jezelf kunt kijken.

Doorgaans zijn een paar bijeenkomsten voldoende om jou verder te helpen. Ik werk bij voorkeur in sessies van twee of drie uur, omdat we dan echt de diepte in kunnen gaan om stappen te nemen.  Invulling van het traject en locatie wordt in afstemming met de klant bepaald. 

Doel

Soms draai je teveel rond in cirkels en kun je niet meer helder zien wat je wilt en hoe je dat kunt realiseren. Tijdens de coaching kijken we naar de belemmeringen en waar die vandaan komen. We kijken naar diepere lagen die vaak onbesproken blijven maar toch zo belangrijk zijn voor ons gedrag. En vooral richten we ons op waar jij naar toe wilt. Hoe ga je datgene wat bij jou hoort inzetten om jouw volle potentieel te benutten?