Vertel eens over jouw leven ..

Het verhaal van een dierbaar mens

opgetekend in een fraai boek

WAAROM   Met onze ouders, kinderen en vrienden praten we vaak niet of te weinig over ons leven. Welke keuzes we maken, waar we van leren, wat ons drijft en wat ons leven kleur geeft. Jammer, want zulke gesprekken zijn juist de verbindende elementen in een relatie. Mijn eigen ouders leven niet meer maar ik had zo graag nog meer willen weten. Dat maakt dat ik de verhalen van anderen wél wil optekenen. Door persoonlijke verhalen te delen, kunnen we immers anderen inspireren en verrijken.

WAARDEVOL CADEAU Ben jij benieuwd naar het levensverhaal van je vader, moeder, broer, zus of vriend? Met een levensverhaal geef je een bijzonder geschenk: jouw dierbare wordt werkelijk gehoord en gezien. Een waardevol cadeau, bij een verjaardag, huwelijksjubileum of zomaar, omdat je iemand graag een stem wilt geven. Aandacht.. iets mooiers kun je niet geven.

HOE    Ik interview en schrijf naar aanleiding daarvan een persoonlijk boek van ca. 50 pagina's. Mooi geillustreerd met foto's en ander beeldmateriaal en met zorg vormgegeven. Voor € 750* heb je al zo'n waardevol geschenk voor iemand die belangrijk is in jouw leven. Ben je nieuwsgierig? Stuur me een e-mail of whatsapp (06 46428422) en ik vertel je meer over de mogelijkheden.

*exclusief reis- en printkosten

"Een boek over een ouder is als een verborgen schat. Het is heel waardevol om nieuwe verhalen te ontdekken. Daardoor heb ik mijn vader nog beter leren kennen; echt een verrijking van onze relatie. De mooie gesprekken die naar aanleiding van het boek ontstonden, stemmen ons dankbaar."  Esther

"Wauw! De reactie van mijn vader na het in ontvangst nemen van zijn eigen levensverhaal – met veel liefde en zorg geschreven door Petra van Rijn – was voor mij goud waard. Een glimlach van oor tot oor! Hij was totaal verrast dat er na het interview zo'n mooi boek was ontstaan. Prachtig vormgegeven met foto's en nog belangrijker: de woorden, principes en gevoelens die mijn vader kenmerken, waren zo mooi gevat en direct zichtbaar tijdens het doorbladeren. Deze woorden geven uitdrukking en bevestiging aan mijn gevoelens en gedachten over mijn vader. Ik vind het zo bijzonder dat Petra dit heeft kunnen realiseren en er veel meer uren en zorg in heeft gestopt dan ik had verwacht voor het afgesproken bedrag. Ik merk aan het verhaal dat Petra, zo ervaren als zij is, ook in haar rol als coach, met slechts één interview genoeg informatie had om de belangrijkste ervaringen en kenmerken vast te leggen. Dankjewel Petra!"        Vincent