Ontmoet jezelf

In de hectiek van alledag nemen we doorgaans weinig tijd om stil te staan bij wie we zijn en wat we willen. Tijdens de coaching help ik je om dat in alle rust te doen.

Ruimte

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. Tijdens de coaching kijken we vooral naar de diepere lagen achter jouw gedrag. Wat drijft jou? Waar word jij blij van? Waar komen irritaties vandaan?  Welke overtuigingen beperken jou?

 Als je jezelf echt leert kennen, weet wat jou belemmert en ineffectieve gedragspatronen durft los te laten, creëer je ruimte voor nieuwe inzichten en nieuwe keuzes.  Ik help jou die ruimte zo in te vullen dat jouw potentieel ten volle benut kan worden.

Resultaat

Mijn trajecten zijn kort, krachtig en gericht op resultaat. Ik houd je een spiegel voor en geef inzichten; jij gaat ermee aan de slag. Jouw investering in tijd en energie is net zo belangrijk als de mijne om de gewenste veranderingen daadwerkelijk door te voeren.

Mijn klanten noemen als belangrijkste resultaat dat zij zichzelf, hun drijfveren en belemmeringen goed hebben leren kennen en daardoor sterker in hun schoenen staan.  

Ont-moet jezelf of je team

Als je ont-moet, kom je verrassende dingen tegen. Bij jezelf of bij de mensen met wie je samenwerkt. Ik coach zowel individuen als (kleine) teams.

Hoe

Ademhalingsoefeningen, werken met beelden, schrijfoefeningen, waarden, Multiple Brain Integration, systemisch werken, persoonlijkheidstyperingen en NLP-technieken… ik gebruik die methodieken die passen bij jouw vraag en helpen om jouw gewenste resultaat te bereiken. Ik vraag door tot de kern en houd je een spiegel voor zodat je open en eerlijk naar jezelf kunt kijken.

Doorgaans zijn een paar sessies voldoende om jou verder te helpen. Ik werk bij voorkeur in sessies van twee of drie uur, waarin we echt de diepte in kunnen gaan en stappen kunnen zetten.  Invulling van het traject en locatie wordt in afstemming met de klant bepaald. 

Doel

Soms draai je teveel rond in cirkels om helder te kunnen zien wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt realiseren. Tijdens de coaching kijken we naar dat wat belangrijk is en waar dat vandaan komt.  We kijken naar diepere lagen die vaak onbesproken blijven maar toch zo belangrijk zijn voor gedrag. En vooral richten we ons op waar jij naar toe wilt. Hoe ga je datgene wat bij jou hoort inzetten om jouw volle potentieel te benutten?