Vertel eens over jouw leven ..

Het verhaal van jouw vader, moeder, broer of zus

opgetekend in een fraai boek

Met onze ouders, kinderen en vrienden praten we vaak niet of te weinig over ons leven. Welke keuzes we maken, waar we van leren, wat ons drijft en wat ons leven kleur geeft. Jammer, want zulke gesprekken zijn juist de verbindende elementen in een relatie. Mijn eigen ouders leven niet meer maar ik had zo graag nog meer willen weten. Dat maakt dat ik de verhalen van anderen wél wil optekenen. Door persoonlijke verhalen te delen, kunnen we immers anderen inspireren en verrijken.

Ben jij benieuwd naar het levensverhaal van je vader, moeder, broer, zus of vriend? Ben je voor een verjaardag of jubileum op zoek naar een bijzonder geschenk met aandacht? Zo wordt niet alleen geschiedenis vastgelegd maar ook ontstaan hierdoor waardevolle gesprekken.  

Verhalen verbinden. In leven en in dood.

HOE    Ik interview jouw dierbare(n) en schrijf naar aanleiding daarvan een persoonlijk boek van ca. 50 pagina's. Mooi geillustreerd met foto's en ander beeldmateriaal en met zorg vormgegeven.Vanaf € 500 heb je al zo'n waardevol geschenk voor iemand die belangrijk is in jouw leven. Ben je nieuwsgierig? Stuur me een e-mail en ik vertel je meer over de mogelijkheden. 

Aandacht.. iets mooiers kun je niet geven.

"Een boek over een ouder is als een verborgen schat. Het is heel waardevol om nieuwe verhalen te ontdekken. Daardoor heb ik mijn vader nog beter leren kennen; echt een verrijking van onze relatie. De mooie gesprekken die naar aanleiding van het boek ontstonden, stemmen ons dankbaar."  - Esther