Down to earth 
6 daagse bezinningsreis Marokko
10 t/m 16 november 2019

Samen met collega-coach Marijn Jansen organiseer ik in november 2019 een zesdaagse bezinningsreis naar Marokko. De kleurrijke pracht en de stilte van de bergen vormen de ideale omgeving voor bewustwording en reflectie. Op deze magische plek wordt als vanzelf helder wat er in je leeft en wat er echt belangrijk is in jouw leven. Je krijgt waardevolle inzichten om wellicht nieuwe stappen te zetten in je leven. 

INSPIRATIE: Wij laten ons tijdens deze reis inspireren door de film Down to Earth en maken gebruik van de oeroude wijsheden van stamoudsten. "Zoek verbinding met je bron" zegt een van hen in deze film. "Wij mensen onderscheiden ons door onze dromen. We kunnen geloven, vertrouwen en van daaruit creëeren. Daar hebben we geen boek bij nodig. Het is de gave die we als mensen hebben en waar we te weinig gebruik van maken."  Tijdens de retraite gaan we terug naar deze gave. Terug naar jouw persoonlijke bron.

GLOBAAL PROGRAMMA: We vliegen op zondag 10 november naar Marrakech. Aangekomen bij de accommodatie maken we kennis met elkaar tijdens een gezamenlijk diner. Tijdens de volgende dagen verblijven we in onze bijzondere accommodatie Salama Ayurveda. Elke dag is er een activiteit: meditatie, een inspiratiewandeling, yoga of reinigend hammam-ritueel. Elke dag haal je inspiratie uit de wijsheid van de groep deelnemers en daarnaast is er volop ruimte om in alle rust op jezelf te zijn in en rondom de accommodatie. We genieten van heerlijk en gezond Marokkaans voedsel. Desgewenst boek je heerlijke massages waarbij lijf en voeten volop aandacht krijgen. Met een leeg en rustig hoofd en een vol hart sluiten we op vrijdag af in de sprookjesachtige medina van Marrakech. Zaterdag 16 november vliegen we terug naar Nederland. 

INFO: Download de flyer, bekijk het filmpje of stuur een e-mail met je vragen.

" De rust van de natuur geeft ruimte voor wat er ten diepste in mij leeft. Dan komen antwoorden als vanzelf naar boven." 

"Ik heb het niet meer naar mijn zin in het werk dat ik doe. Maar waar word ik wel gelukkig van? Ik wil daar in alle rust over kunnen nadenken."