Down to earth 
6 daagse bezinningsreis Marokko
6 t/m 12 oktober 2019

Samen met collega-coach Marijn Jansen organiseer ik in oktober 2019 een zesdaagse bezinningsreis naar Marokko. De bergen vormen de ideale omgeving voor bewustwording en reflectie. Daar wordt als vanzelf helder wat er in je leeft en wat er echt belangrijk is in jouw leven. Tijdens deze week krijg je waardevolle inzichten om nieuwe stappen te zetten in je leven. 

Wij laten ons tijdens deze reis inspireren door de film Down to Earth en maken gebruik van de oeroude wijsheden van stamoudsten.

"Zoek verbinding met je bron" zegt een van hen in deze film. "Wij mensen onderscheiden ons door onze dromen. We kunnen geloven, vertrouwen en van daaruit creëeren. Daar hebben we geen boek bij nodig. Het is de gave die we als mensen hebben en waar we te weinig gebruik van maken." 

Tijdens de retraite gaan we terug naar deze gave. Terug naar de bron.

Meer informatie? Download de flyer, bekijk het filmpje of stuur een e-mail met je vragen.

" De rust van de natuur geeft ruimte voor wat er ten diepste in mij leeft. Dan komen antwoorden als vanzelf naar boven." 

"Ik heb het niet meer naar mijn zin in het werk dat ik doe. Maar waar word ik wel gelukkig van? Ik wil daar in alle rust over kunnen nadenken."